Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt kyllingefilet med spinat og ost

Fyldt kyllingefilet med spinat og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldt kyllingefilet med spinat og ost, billede 4 Fyldt kyllingefilet med spinat og ost, billede 1 Fyldt kyllingefilet med spinat og ost, billede 2 Fyldt kyllingefilet med spinat og ost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kyllingefileter
 hvedemel til panering
 olie til bruning
1.5 dl.æblejuice
3 dl.hønsebouillon
1.5 dl.piskefløde
 majsstivelse rørt med vand til jævning
 salt
 
 Fyld:
250 g.optøet spinat
100 g.reven ost
25 g.parmesanost
1 skivesmuldret franskbrød
1 sammenpisket æg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær en dyb lomme i siden på hver kyllingefilet.

Tryk væden fra spinaten og bland alle ingredienserne til fyld og skub det ind i kyllingestykkerne.

Vend dem i mel og brun dem på begge sider i olien på en stor pande. Hæld æblejuice og bouillon ved og kog det sagte i 15 min. under låg.

Tag kyllingestykkerne op og jævn skyen med fløde og majsstivelsen - smag til med salt. Si saucen over i en sauceskål.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (27 stemmer)

Opskriften er vist 86831 gange,
og udskrevet 2065 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mette  -  2015-04-09 20:03:14
Virkelig lækker ret :) lag dog den brunede kylling i et ildfast fad og hældte saucen over og gav det 20-25 min. ved 180 grader (varmluft) god smag og saftig kylling

bellamin  -  2012-09-29 19:33:48
Super lækkert, fik tomatsalat til og SOVSEN, den var fantastisk...laver det helt klart til mine gæster igen!! Tak for opskriften!! VH Helle Fallesen

Heidi  -  2011-07-07 13:47:45
Rigtig lækkert, jeg lavede kartoffelbåde i ovnen med salt, peber og oregano på, og var kæmpe fan. Skal helt sikkert laves igen, men nok med knap så meget fyld, kunne ikke få plads til det hele i kyllingerne.

LittleChef  -  2010-02-16 14:23:24
Denne her ret er genial !! Jeg var lidt skeptisk over æblejuicen i starten men som Jannie skriver bliver den Super god !! Kæmpe ros til denne her opskrift

Ida  -  2009-03-29 18:53:36
Jeg havde lidt problemr med at få alt fyldet ind, nogle gode råd? Ellers en brand go´opskrift

Jannie  -  2008-12-09 16:41:36
Dette er en kanon god opskrift! Man bliver så overrasket over hvor god saucen bliver, retten bliver bedre og bedre for hver mundfuld man tager! Min nye livret!! lækkert

Per  -  2008-11-15 07:58:51
På billedet har vi brugt pasta og tomatsalat som tilbehør.

Nina M  -  2008-01-07 17:26:26
Pasta, en god salat og lidt brød ville jeg vælge som tilbehør. Lyder rigtigt lækkert. Må vist snart prøves!

djanmis  -  2007-03-13 12:06:41
man kan spise ris eller blandet grønsager smager skønt

Anja  -  2007-01-23 13:08:02
Hvad spiser man til??