Kommentarer
Mette - 2015-04-09 20:03:14 Virkelig lækker ret :) lag dog den brunede kylling i et ildfast fad og hældte saucen over og gav det 20-25 min. ved 180 grader (varmluft) god smag og saftig kylling
bellamin - 2012-09-29 19:33:48 Super lækkert, fik tomatsalat til og SOVSEN, den var fantastisk...laver det helt klart til mine gæster igen!! Tak for opskriften!!
VH Helle Fallesen
Heidi - 2011-07-07 13:47:45 Rigtig lækkert, jeg lavede kartoffelbåde i ovnen med salt, peber og oregano på, og var kæmpe fan. Skal helt sikkert laves igen, men nok med knap så meget fyld, kunne ikke få plads til det hele i kyllingerne.
LittleChef - 2010-02-16 14:23:24 Denne her ret er genial !!
Jeg var lidt skeptisk over æblejuicen i starten men som Jannie skriver bliver den
Super god !!
Kæmpe ros til denne her opskrift
Ida - 2009-03-29 18:53:36 Jeg havde lidt problemr med at få alt fyldet ind, nogle gode råd?
Ellers en brand go´opskrift
Jannie - 2008-12-09 16:41:36 Dette er en kanon god opskrift! Man bliver så overrasket over hvor god saucen bliver, retten bliver bedre og bedre for hver mundfuld man tager! Min nye livret!! lækkert
Per - 2008-11-15 07:58:51 På billedet har vi brugt pasta og tomatsalat som tilbehør.
Nina M - 2008-01-07 17:26:26 Pasta, en god salat og lidt brød ville jeg vælge som tilbehør. Lyder rigtigt lækkert. Må vist snart prøves!
djanmis - 2007-03-13 12:06:41 man kan spise ris eller blandet grønsager smager skønt
Anja - 2007-01-23 13:08:02 Hvad spiser man til??
|