groft salt pr. liter vand2 tsk. groft salt pr. liter vand
Fars: Fars:
400
g.
hakket svinekød400 g. hakket svinekød
1
revet løg1 revet løg
1
fed
knust hvidløg1 fed knust hvidløg
2
spsk.
hvedemel2 spsk. hvedemel
2
spsk.
tomatpuré2 spsk. tomatpuré
2
dl.
dansk vand2 dl. dansk vand
salt salt
peber peber
6-8
skiver
bacon6-8 skiver bacon
Opskrift:
Skær rodskiven og top af fennikelknoldene. Gem toppen. Del knoldene i halve. Kog dem i letsaltet vand 10-15 min. Tag dem op med en hulske. Fjern det midterste af hver halvdel. Hak grønsagskødet fint. Rør alle ingredienser undtagen bacon sammen til farsen. Bland det hakkede fennikel i. Fordel farsen på de halve, udhulede fennikelknolde og sæt dem i et ovnfast fad. Kom baconskiver over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Serveres med smeltet smør, små kogte kartofler eller ris samt tomatsalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11243 gange, og udskrevet 281 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider