Fyldt fennikel

Fyldt fennikel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Fennikel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 store fennikel
2 tsk.groft salt pr. liter vand
 
 Fars:
400 g.hakket svinekød
1 revet løg
1 fedknust hvidløg
2 spsk.hvedemel
2 spsk.tomatpuré
2 dl.dansk vand
 salt
 peber
6-8 skiverbacon
 
Opskrift:
Skær rodskiven og top af fennikelknoldene. Gem toppen. Del knoldene i halve. Kog dem i letsaltet vand 10-15 min. Tag dem op med en hulske. Fjern det midterste af hver halvdel. Hak grønsagskødet fint. Rør alle ingredienser undtagen bacon sammen til farsen. Bland det hakkede fennikel i. Fordel farsen på de halve, udhulede fennikelknolde og sæt dem i et ovnfast fad. Kom baconskiver over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Serveres med smeltet smør, små kogte kartofler eller ris samt tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 12179 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu