Vidunderkylling

Vidunderkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : baby

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kyllingefilet
1 ds.hvide asparges
250 g.rejer
5 dl.Mornaysauce
 Lidtrevet ost (type underordnet)
 
Opskrift:
Kyllingefilet skæres i strimler/tern. Brunes godt af i lidt olie og drysses med salt og peber. Lægges i et fad. Asparges og rejer fordeles ovenpå. Til sidst hældes mornaysaucen over og drysses med ost. Sættes i ovnen ved 200 grader C i 30 minutter. Serveres med løse ris og flute

Tips:

Asparges kan erstattes med champignon.





karakterer:
Opskriften er vist 19567 gange,
og udskrevet 524 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hurtig og skøn ret i sig selv, men prøv at supplere med groft hakkede vandkastanjer, det giver et dejligt knasende pift og fortynd sausen med noget af aspargesvandet, det gør det ekstra godt