stykke camembert roquefort eller anden god ost 1 stykke camembert roquefort eller anden god ost
1
lille skål fløde 1 lille skål fløde
4-5
hakkede valnødder 4-5 hakkede valnødder
Opskrift:
Bland alle ingredienserne.
Læg en smule af blandingen på den færdigbagte pandekage og fold pandekagen.
Lad ligge på grillstegepladen i få sekunder.
Server og dekorer med flødeskum.
Raclette pandekager
Afhængig af model instilles termostaten på max position. Hæld en lille skefuld dej ud midt på grillstegepladen og fordel den jævnt i cirkulære bevægelser ud fra midten.
Lad pandekagen bage i ca. 2 minutter på hver side.
Klassisk fransk pandekagedej:
Bland 500 g sigtet hvedemel med 1 liter mælk til det får en jævn konsistens.
Tilsæt 6 piskede æg, lidt salt og 2 spsk. olie eller smeltet smør.
Lad stå og hvile i 1-2 timer.
Dej med øl:
For at få lidt lettere pandekager kan 1/4 liter mælk erstattes med 1/4 liter øl.
Hvis dejen bliver for tyk, tilføjes et lille glas vand og der omrøres igen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11033 gange, og udskrevet 254 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider