Raclette pandekager med camembert og valnødder

Raclette pandekager med camembert og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portion Raclette pandekager
1 stykke camembert roquefort eller anden god ost
1 lille skål fløde
4-5 hakkede valnødder
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne. Læg en smule af blandingen på den færdigbagte pandekage og fold pandekagen. Lad ligge på grillstegepladen i få sekunder. Server og dekorer med flødeskum.

Raclette pandekager
Afhængig af model instilles termostaten på max position. Hæld en lille skefuld dej ud midt på grillstegepladen og fordel den jævnt i cirkulære bevægelser ud fra midten.

Lad pandekagen bage i ca. 2 minutter på hver side.

Klassisk fransk pandekagedej:
Bland 500 g sigtet hvedemel med 1 liter mælk til det får en jævn konsistens. Tilsæt 6 piskede æg, lidt salt og 2 spsk. olie eller smeltet smør. Lad stå og hvile i 1-2 timer.

Dej med øl:
For at få lidt lettere pandekager kan 1/4 liter mælk erstattes med 1/4 liter øl.

Hvis dejen bliver for tyk, tilføjes et lille glas vand og der omrøres igen.





karakterer:
Opskriften er vist 12627 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu