Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingelasagne med spinat

Kyllingelasagne med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :


Kyllingelasagne med spinat, billede 4 Kyllingelasagne med spinat, billede 1 Kyllingelasagne med spinat, billede 2 Kyllingelasagne med spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

9 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
450 gram Helbladet spinat, dybfrost
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 tsk. Karry
3 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Oregano, tørret
200 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Tø spinaten op, og hak den groft med en kniv.

Skær kyllingen i strimler og steg dem gyldne i lidt olie og karry.

Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde. Blend tomaterne og kom dem i løgene sammen med fløde, ketchup og alle krydderierne. Lad denne sauce koge i 15 min., og smag den så evt. til med flere krydderier. Den må gerne være stærk, da spinaten tager noget af smagen.

Smør et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader, hæld lidt sauce over, læg et lag spinat samt lidt kylling, og drys med ost. Fortsæt sådan i 3 lag, og slut med sauce og ost.

Lad den gerne trække lidt, inden den bages midt i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca 1/2 time, til lasagnepladerne er møre.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kyllingelasagne

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (174 stemmer)

Opskriften er vist 502146 gange,
og udskrevet 9259 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12778 (3042 kcal)
KJ pr. Pers. 3194 (760 kcal)
Vægt ialt 2208 gram
Vægt pr. Pers. 552 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 578 KJ (137 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Rebecca  -  2020-03-19 07:22:05
Smager simpelthen så godt! Og ønsker man at lave den til en vegansk udgave, så kan man sagtens det. Det er det som vi altid har gjort :) Så erstattede vi bare fløden og osten, til vegansk ost og fløde i stedet. Sindssygt lækkert og er helt sikkert en af vores yndlingsretter! Vi brugte også spinat som ikke var frossent, men i stedet friskt. Her købte vi kun en stor pose, hvilket var mere end rigeligt :)

  -  2019-04-20 07:35:11
Jeg brugte frosset, hakket spinat og det vil klart være bedre med frisk, grovhakket. Konsistens og smag er god.

Karin jensen   -  2019-02-07 12:34:09
Jeg bruger kun 6 lagsagne plader så er den super god

Berit Bechmann  -  2018-03-25 17:23:47
Super dejlig ret, jeg bruger lidt mere væde end der står i opskriften, men ellers et stort hit her hjemme.

Jette  -  2017-10-01 17:04:14
Skøn lasagne som vi bruger jævnligt , også til gæster. Vi har også brugt fersk laks i stedet for kylling, dog uden karry. Alle er begejstret - og så er den nem at lave og god at fryse til en travl dag.

Mads  -  2017-07-29 19:05:43
Den blev virkelig tør og ikke rigtig værd at spise.

Helene Garly   -  2017-01-20 20:27:12
Smagen super dejligt vinder med en pk. bacon 😊 tak for deling af opskrift 😊

Christina  -  2016-11-23 18:38:59
Jeg tror jeg vil tilsætte noget ekstra væde næste gag, da der ikke var helt nok sovs efter min smag. Men hold nu op hvor tror jeg den er god alligevel! Den dufter SÅ godt!

  -  2016-11-23 18:33:52
Nu da der er spinat i må man så godt gemme resten over til i morgen ?????

Eva  -  2016-07-01 10:10:40
Kan man mon fryse den, da jeg havde tænkt at lave et par stykker til studenterfest.

Anja   -  2016-04-22 13:21:27
Kan man bruge frisk spinat? Eller vil i anbefale det frosne?

Helle  -  2015-03-16 18:26:34
Brugte hakket kyllingkød i stedet for filet og chilli i stedet for karry. Jeg til satte også en revet gulerod til kødet - Virker alt sammen fint :-)

Sussie Christiansen  -  2015-02-04 14:13:35
Super lækker lasagne, men at lave

Nicklas A.  -  2015-01-06 17:48:13
Håber den er god, er lige sat i ovnen. Lavet præcis efter opskriften. Dufter sindsygt godt. MUMS siger jeg bare..

Birgith  -  2012-11-03 15:36:37
I love ti' <333

mina  -  2012-10-09 14:58:41
kan man bruge kyllingefars istedet?

  -  2012-05-12 19:46:37
tilføj 1 oksekødsbouillon i mælken, mælk istedet for fløde, kyllingekrydderi istedet for orientalsk krydderi, mixed reven ost istedet for mozarella, rødløg istedet for løg. Ekstra krydderi (chili). Ingen oregano og ketchup. Flåede tomater med krydderi. Gerne mere kylling og spinat.

Sara  -  2012-01-31 19:26:33
Man kan også sagtens tilføje andre grøntsager man lige har liggende, gulerødder, squash osv.

Mussi  -  2011-11-29 19:05:47
Dejlig lasagne, dog er ostesmagen MEGET dominerende. Brugte letmælk i stedet for fløde og 2 dåser hakkede tomater. kan varmt anbefales!

maja  -  2011-05-13 12:13:26
Det er en sindsyg lækker lasagne som vi alle i familien er vilde med :o) Dog vil jeg sige, at helbladet spinat gør det vanskeligere at spise så jeg bruger altid hakket !! Og så et brev mexikansk krydderi er at anbefale :o)

Jette  -  2010-07-26 23:05:55
Tusind tak for en super opskrift. Det er den bedste lasagne jeg har fået længe :)

Bethina  -  2009-06-16 12:48:28
WOW en go lasagne!!Kunne ikke rigtig finde ud af hvilken krydderi jeg skulle bruge,mén fandt noget der hed CHILI-MEXICANSK GRILLKRYDDERI(santa Maria).Blev rigtig godt og brugte hakkede tomater m/hvidløg!!Mums!!

  -  2008-07-19 17:37:03
Helt fantastisk ret. Kan varmt anbefales. Rigtig lækker med hvidløg i og krydret med en smule chili.

Asja  -  2007-10-02 18:20:28
Det bare supper lækkert!

Anders  -  2007-03-17 22:49:11
God. Kom også en teskesfuld rosmarin i sovsen, det samger fortrinligt

Nawaz  -  2007-02-15 23:17:42
Denne er et sikkert hit hos familien. Tilføj evt 1/2 tsk garam masala i kyllingen (fås i pakistanske butikker )

loni  -  0000-00-00 00:00:00
utrolig lækker

AnneTerp  -  0000-00-00 00:00:00
Smager sindsyg godt, jeg er selv et lille barn der går i 7. klasse.