|
500 |
gram |
Kyllingefilet uden skind og ben500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
|
3 |
tsk. |
Karry, madras3 tsk. Karry, madras
|
|
|
Olie solsikke/vindruekerne Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Sauce:
|
450 |
gram |
Helbladet spinat, frost450 gram Helbladet spinat, frost
|
1 |
ds. |
Hakkede tomater, 400g1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
|
150 |
gram |
Løg, pillet vægt150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
2.5 |
dl. |
Piskefløde2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
3 |
spsk. |
Tomatketchup3 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
|
|
|
Oregano, tørret Oregano, tørret
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
9 |
|
Lasagneplader9 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
|
200 |
gram |
Revet, mozzarellaost 10%200 gram Revet, mozzarellaost 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
KJ total 11814 (2812 kcal)
KJ pr. Pers. 2953 (703 kcal)
Vægt ialt 2199 gram
Vægt pr. Pers. 549 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 537 KJ (127 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 8.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|