Kyllingelasagne med spinat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
3 tsk. Karry, madras
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Sauce:
450 gram Helbladet spinat, frost
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Oregano, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
9 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
200 gram Revet, mozzarellaost 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 11814 (2812 kcal)
KJ pr. Pers. 2953 (703 kcal)
Vægt ialt 2199 gram
Vægt pr. Pers. 549 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 537 KJ (127 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 8.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)