Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rødvinsmarineret rådyr på grill

Rødvinsmarineret rådyr på grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kølle eller bov
 rødvin
 timian
 fløde
 
Opskrift:
Kødet deles i mindre stege og snøres med kokkesnor. Lægges i rødvin 1 døgn og kødet er klar til grill ved god varme.Vend hyppigt undervejs. Stegen er færdig, når den er fast at mærke på. Rødvinen koges ind med lidt fløde uden låg til en passende konsistens og du har en herlig sauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 27887 gange,
og udskrevet 721 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Manja Wegeland  -  2008-09-28 15:47:30
Vi bruger om sommeren en Dårdyrskølle som lægges i mørkt øl med div krøderier som marinade.Vendes ofte på grillen og vædes med øl under hele grilningen.Vi griller kødet til det har en stegetemperatur på 62-65 grader.Vi servere kartofler til (kold kartoffelsalat,Marinerede kartofler,osv. samt alle slags salat efter smag.