Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Urte/Rødvinsmarineret dyrekød

Urte/Rødvinsmarineret dyrekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1500 g.rådyrkød
 
 Marinade:
0.7 dl.olivenolie
2 fedknust hvidløg
0.5 spsk.frisk fintrevet ingefær
0.5 løg i meget små terninger
 fintrevet skal fra 0.5 ubehandlet citron og 0.5 ubehandlet appelsin
0.5 frisk rød chilli i meget små tern
60 g.gulerødder
0.5 tsk.friskkværnet peber
0.9 dl.rødvin (evt lidt mere hvis man ikke kan få kødet dækket af marinaden. Ønskes en lys marinade kan man bruge hvidvin)
0.4 dl.vand
0.6 dl.ketcap manis (en slags soya souce specialforretninger har det som regel - almindelig soya kan bruges i stedet)
0.6 dl.kinesisk oyster sauce
1-2 laurbærblade
2 spsk.honning
 
Opskrift:
oliven olien varmes i en gryde. Tilsæt hvidløg, citrusskal, ingefær, løg gulerod og chili kog i 5 min. Tilsæt resten kog i 20 minutter. Kom kødet i den varme marinade og lad det stå - helst 18-24 timer så kan du ikke undgå ros af dine gæster! Kødet steges på en pande, brun først kødet ved høj varme 1-2 min på hver side. Steg det herefter ved jævn varme i 10-15 minutter. Når kødet er stegt, pakkes det ind og lægges til at hvile. Kog væden ind til den får en god smag og konsistens.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14391 gange,
og udskrevet 385 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Trine   -  2013-08-09 12:36:14
Kan man undlade oyster sauce?