lille grøn chili som prikkes jævnt1 lille grøn chili som prikkes jævnt
0.5
tsk.
salt0.5 tsk. salt
olivenolie til stegning olivenolie til stegning
friske koriander til pynt friske koriander til pynt
Mexicanske ris: Mexicanske ris:
250
g.
langkornede ris250 g. langkornede ris
5
spsk.
olie5 spsk. olie
4.5-5
dl.
hønsebouillon4.5-5 dl. hønsebouillon
1
løg1 løg
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
1
finthakket rød chili1 finthakket rød chili
salt salt
peber peber
125
g.
majskerner eller kogte sorte eller røde bønner evt. begge dele125 g. majskerner eller kogte sorte eller røde bønner evt. begge dele
Tilbehør: Tilbehør:
Salsa Bandera Salsa Bandera
Opskrift:
Læg kyllingestykkerne i et fad - som lige netop kan rumme kødet. Bland alle ingredienserne til marinaden, hæld den over kødet, dæk med plastfilm og lad det marinere natten over. Tag kødet op, tryk det tørt og brun det på alle sider i olie. Dryp kødet med lidt af marinaden under hele stegningen og lad marinaden koge ind. Steg kyllingekødet i 6-7 min. på hver side.
Blend bouillon, løg og hvidløg med lidt salt og peber. Varm olien og steg risene heri, under omrøring til de er godt fedtet ind. Tilsæt chili. Hæld den krydrede bouillon på og kog risene under låg i 15 min.
Bland majskorn eller bønner i risene med en gaffel og kog videre til risene har absorberet al væde. Anret ris og kylling i et fad. Pynt med frisk koriander og server med salsa Bandera.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 16851 gange, og udskrevet 312 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider