Rødvinsmarineret roastbeef

Rødvinsmarineret roastbeef, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Roastbeef
1500 g.roastbeef
30 g.margarine
2 dl.oksebouillon
4 gulerødder
4 fedhvidløg
8 tomater
12 sorte oliven udstenet
 salt
 friskkværnet peber
1 spsk.hakket frisk persille
2 spsk.maizena
500 g.frisk pasta
 
 Rødvinsmarinade:
0.75 dl.olivenolie
1 løg
1-2 gulerødder
2 dl.rødvin
1 tsk.herbes de provence
2 fedhvidløg
5 peberkorn
 
Opskrift:
Marinade:
Varm olien og tilsæt løg og gulerod skåret i skiver. Lad det sautere i 5 min. Tilsæt rødvin, provencekrydderi, knuste hvidløg samt peberkorn og kog sagte 15 min under låg. Afkøl og si marinaden. Læg kødet i et smalt glasfad. Hæld marinaden over og lad det trække tildækket 6 - 8 timer eller natten over i køleskab. Vend kødet af og til.

Tag kødet op og dup det tørt. Brun det på alle sider i olie i en gryde. Hæld marinade og oksebouillon ved. Tilsæt gulerødder skåret i tykke skrå skiver og knust hvidløg og lad kødet stege sagte under låg i 30 - 40 min, afhængig af tykkelse og af hvor rødt man ønsker kødet. Vend kødet et par gange under stegningen. Tag kødet op og lad det hvile 15 - 20 min tildækket.

Skum saucen for fedt, den skal ikke sies, og jævn med lidt maizena rørt op i koldt vand. Lad tomaterne, der er flåede og skåret i både samt oliven dampe med i saucen et par minutter.

Skær kødet i skiver og hæld saucen med grønsager over kødet, drys med persille og servér fra fadet med frisk pasta kogt efter anvisningen på emballagen.





karakterer:
Opskriften er vist 24414 gange,
og udskrevet 713 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Lige fra en Føtex opskrift