Rødvinsmarineret kalkunbryst

Rødvinsmarineret kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kalkunbryst
 fedtstof
 salt
 peber
2-3 dl.bouillon
 
0.5 fl.tør rødvin
1 løg i både
1 gulerod i skiver
1 bdt.persille
1 kvisttimian
1 laurbærblad
3 groft knuste peberkorn
 
Opskrift:
Kødet lægges i en skål og marinaden blandes og hældes over kødet. Sættes koldt og tildækket i 24 timer. Vend kødet efter den halve tid.

Tag kødet op, tør det og brun det på alle sider på en pande. Drys salt og peber på, læg i ovnfast fad og tilsæt marinaden med et lille drys salt. I ovnen ca. 30 min. ved 200º. Lad det hvile 10 min, før det skæres ud.

Skyen sies og spædes med bouillon. Den jævnes med meljævning eller majsstivelse, udrørt i lidt vand. Saucen smages til med krydderi og lidt mere rødvin og får et par dråber kulør.

Serveres med kogte kartofler og grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 18032 gange,
og udskrevet 587 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu