timian eller 1.5 tsk. tørret2 kviste timian eller 1.5 tsk. tørret
1
laurbærblad1 laurbærblad
5
peberkorn5 peberkorn
salt salt
Opskrift:
Andebrystet aftørres med et stykke køkkenrulle.
Skindet ridses, og brystet lægges i et lille fad.
Løget pilles og hakkes groft.
Guleroden og persilleroden skrælles og skæres ud i skiver.
Grønsager, rødvin og krydderier blandes og hældes over andebrystet.
Kødet trækker tildækket i ca. 1 døgn i køleskab.
Kødet tages op af marinaden og duppes tørt med et stykke køkkenrulle.
Andebrystet lægges i et smurt ildfast fad med skindet opad og drysses med salt.
Marinaden hældes ved.
Andebrystet steges i en forvarmet ovn ved 225 C i ca. 25 min.
Kødet tildækkes med stanniol og trækker i ca. 10 min.
Servering:
Andebrystet skæres ud i skrå stykker. Rødvinsmarineret andebryst serveres sammen med lun rødkålssalat og kartofler. Ønskes sovs til, kan marinaden sies og jævnes.
Tips:
Rødvinsmarineret andebryst kan serveres som jule-frokostret sammen med groft brød. Retten beregnes da til 4 personer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 29627 gange, og udskrevet 941 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider