Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hamburgerryg med grønsager og flødesovs

Hamburgerryg med grønsager og flødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : sanne

Indsendt :


Hamburgerryg med grønsager og flødesovs, billede 4 Hamburgerryg med grønsager og flødesovs, billede 1 Hamburgerryg med grønsager og flødesovs, billede 2 Hamburgerryg med grønsager og flødesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.hamburgerryg
1000 g.frossen grønsagsblanding
 
20 g.margarine
0.75 tsk.karry
0.75 tsk.paprika
2.5 dl.fløde
1.5 dl.tomatpure
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Fjern skindet fra hamburgerryggen, skær den i skiver og læg den taglagt i et ovnfast fad. Fordel grønsagerne på begge sider af kødet.

Smelt margarinen og rist karry og paprika lidt heri. Rør fløde, tomatpure salt i.

Hæld sovsen over hamburgerryggen, dæk fadet med stanniol og stil det i oven ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.

Ris er godt til retten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (32 stemmer)

Opskriften er vist 123338 gange,
og udskrevet 3040 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Britta  -  2019-11-12 16:45:39
Smager super godt. Dog laver jeg dobbelt sovs, da der er alt for lidt i opskriften

Britta H.  -  2018-01-14 17:29:08
Jeg har gennem de sidste år lavet den ret en del gange. Aldrig kogt hamburgerryggen først, men giver den 15-20 minutter længere i ovnen. Og ja, sovsen er der for lidt af, så det bliver gerne dobbelt portion. Faktisk den eneste måde jeg kan lide hamburgerryg.

Michael  -  2017-10-11 19:33:11
Brugte hamburgryggen ukogt og frosne grønsager i en forvarmet ovn, lavede også mere sovs, perfekt resultat, bare en lækker ret

  -  2015-12-31 17:52:20
Jeg har lavet retten en del gange nu. Smager fantastisk. Mit har altid været godt tilberedt og mørt ved 1 time. Laver dog dobbelt portion sovs, for at der er nok.

Lars J  -  2014-09-28 17:53:12
Totalt rå hamburgryg efter 1 time og 25 minutter i ovnen, man burde fjerne opskriften eller også skrive at det skal være kogt først :-(

Gramm  -  2013-04-12 10:49:31
Jeg kogte også hamburryggen først. Det er en super god ret. Jeg har også lavet den med friske grøntsager, det er bedst, synes familien. Super dejlig ret.

  -  2013-01-20 21:48:12
jeg kogte min i 45 min først, og skar den ud i tynde skiver, og gav den 45 min i ovnen på 200 grader. Det var super lækkert. Nogen gange, får vi kogt hamburryg, dagen før, og dagen efter laver jeg det i fad. der skærer jeg det i tynde skiver, og giver det 35 min, på 200 grader. Det er mindst lige så lækkert :)

Thomas  -  2011-04-09 22:09:06
Jeg vil anbefale at man giver den en del længere tid i ovnen. Endte med at servere råt kød for mine gæster, det gav sgu ikke point...

Per  -  2011-04-04 08:26:47
Vi brugte rå hamburgerryg og frosne grønsager, men hamburgerryggen havde langt fra fået nok, tvivler på at det havde været nok at tø grønsagerne op, så det er muligt at det skal være kogt hamburgerryg?