Kold kartoffelsalat 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
kog kartoflerne i saltet vand lad dem køle af.
Skær kartoflerne i kvarter, op i en skål med kartoflerne og hæld olie fra de soltørrede tomater over. kør krydderurterne igennem en persillehakker så de får en ensartet struktur rør rundt og retten er næsten klar men den vinder ved at trække et par timer når den skal serveres krydres der med salt og peber. Tips: jeg plejer at købe soltørrede tomater hos min lokale grønthandler der fåes de nemlig på glas med olie |
|
Opskriften er vist 131611 gange,
og udskrevet 1412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (129 stemmer) |
|
Kommentarer Karina - 2018-01-23 17:22:05 Kartoflerne smager også rigtig godt med ruccola salat, oliven og ristede græskarkerner :-) Gunnar - 2017-07-19 15:31:47 Rigtig god opskrift, kan holde sig nogle dage i køleskab anonym - 2011-06-05 16:41:51 TEMPERAMENT GRØNT Helle - 2005-01-01 01:01:01 Pinjekerner smager godt sammen med janni - 2005-01-01 01:01:01 dild gør sig osse godt i salaten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne