Alle ingredienserne røres godt sammen og farsen formes til karbonader, der vendes i rasp eller mel.
Karbonaderne steges i olie el. margarine i ca. 10 min.
Tips:
Serveres med pastaskruer, tomatsauce og grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(43 stemmer)
Opskriften er vist 78564 gange, og udskrevet 2082 gange.
Kommentarer
- 2010-06-02 18:09:43 kom et æg i, de var lækre
- 2010-05-04 10:58:20 Jeg rører en alm. frikadellefars, tilsætter kryderierne og en tomat skåret i små stykker, og mere revet ost ca.4 spsk.
ch - 2008-05-19 14:45:19 Jeg erstattede løget med 1 rød peberfrugt i tern
Mia - 0000-00-00 00:00:00 Jeg puttede også et æg i og det blev de bestemt ikke dårligere af.
Tuck - 0000-00-00 00:00:00 de smager godt. Jeg lavede dem som små kødboller men der bliver de lidt tørre, så næste gsng kommer jeg et æg i, hvis ikke jeg laver dem som karbonader. ;-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider