Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalvekød i vin- og kapers sauce

Kalvekød i vin- og kapers sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.kalveklump eller inderlår
 Salt
 peber
2 spsk.olivenolie
1.5 dl.tør hvidvin
1 dl.vand
0.5 citron
2 stilkepersille
1 stilktimian
1 løg
2 fedhvidløg
2 gulerødder
3-4 forårsløg
2 spsk.kapers
 hakket persille
 
Opskrift:
Gnid kødet med salt og peber og brun det godt på alle sider i en gryde i olien. Tilsæt vin, vand og citronen, skåret i tynde skiver. Pil løget og skær det i skiver, skræl den ene gulerod og skær den i mindre stykker. Pil og hak hvidløget. Kom persille, timian og grønsager i gryden og lad det koge igennem, så lidt af vinens syre fordamper. Læg låg på og lad kødet simre mørt på 40-50 min. - det afhænger af stegens tykkelse. Skræl imens den sidste gulerod, skær den i tynde strimler og snit forårsløgene fint på langs. Tag kødet op og pak det i folie. Gnid saucen gennem en sigte. Kom de snittede grønsager i saucen og lad dem mørne på 5-6 min. under låg. Kom kapers i saucen og smag den til med salt og peber. Skær kødet i tynde skiver og server disse med grønsagssaucen og hakket persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9762 gange,
og udskrevet 282 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu