Kalvesteg med pinot

Kalvesteg med pinot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
 salt
 lidtstødt chilipeber
2 spsk.olivenolie
5 dl.pinot (eller tør hvidvin)
50 g.smør
15 nelliker
800 g.kalveklump
 salt
 lidtstødt chilipeber
2 spsk.olivenolie
5 dl.pinot (eller tør hvidvin)
50 g.smør
15 nelliker
800 g.kalveklump
 
Opskrift:
Stik nellikerne ind i kalvestegen. Gnid stegen med salt, og drys den med lidt chilipeber. Smelt smør og olivenolie i en gryde. Brun stegen på alle sider ved god varme. Tilsæt vinen, og skru ned for varmen. Sæt låg på, og lad stegen simre i 1 ½ - 2 timer. Vend stegen ind imellem. Server stegen i skiver med en blanding af kogte grøntsager, f.eks. gulerødder, zucchini, kartofler, blomkål, pastinak. Grøntsagerne skæres i terninger og koges møre. Vandet hældes fra og de vendes i lidt olivenolie og drysses med salt og hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 19260 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu