Mælkebraiseret kalveklump med ingefær

Mælkebraiseret kalveklump med ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.kalveklump kalvespidsbryst eller bryst — skæres i lidt mindre men skærbare stykker
 
2 spsk.smør og/eller olie
 salt
 peber
2 fedhvidløg
1 lille knold ingefær i skiver
3 finthakkede skalotteløg
0.5 dl.hindbæreddike
1 dl.hvidvin
5 dl.sødmælk
 
Opskrift:
Brun kødet godt af i det meget varme fedtstof - det skal blive brunt ikke gråt Drys med salt og peber tilsæt hvidløg, ingefær og løg - sauterer med et par minutter Tilsæt eddiken - lad den koge næsten væk Tilsæt hvidvinen - og lad den koge lidt ind Tilsæt mælken - lad den koge op (MÆLKEN VIL SKILLE - DET ER MENINGEN) Lad det koge under låg ved svag varme indtil kødet er mørt -— ca. 1½ time — vend kødet ind imellem Tag kødet op - jævn saucen med maizena og smag den til Kødet skæres i tynde skiver — og lægges tilbage i saucen eller serveres a part.

Server ris eller kartofler til samt evt. hindbærkål eller orangekål





karakterer:
Opskriften er vist 10490 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu