Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grydestegt kalveklump med brøndkarsecreme

Grydestegt kalveklump med brøndkarsecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.kalveklump uden fedt og sener
800 g.blandede små løg (nye løg rødløg/alm. løg med top skalotteløg hvidløg)
1 bdt.brøndkarse
 salt
 peber
2 dl.vand eller bouillon
100 g.smør
 
Opskrift:
Tag kødet ud af køleskabet i god tid. Bind stegen, så den får en ordentlig facon. Brun den af i en gryde. Tag den op. Kom pillede, hele eller delte løg i gryden (tag toppen fra), krydr med salt og peber. Lad løgene braisere nogle minutter til de bliver gyldne og let bløde. Kom æbleeddike ved og lad det koge et par minutter. Kom kød og evt. kødsaft tilbage i gryden, kom vand ved, låg på og lad stegen smisimre ca. 30 minutter på blusset eller færdigsteg den i ovnen ca. 30 min. til den er rosa. Lad den trække 15 minutter, inden den skæres for. Imens sigtes væden fra gryden over i blenderen og blendes med smør og brøndkarse. Kom saucen i en anden gryde, smag til med salt og peber. Kom løgene tilbage i gryden, hak løgtoppene og kom dem ved. Varm blandingen igennem. Giv begge dele til stegen. Giv brød og andre grøntsager til efter lyst.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12914 gange,
og udskrevet 208 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu