danske kalveschnitzler a 175 g.4 danske kalveschnitzler a 175 g.
1
æg1 æg
1
dl.
rasp1 dl. rasp
salt salt
peber peber
2
spsk.
smør2 spsk. smør
1
spsk.
olie1 spsk. olie
4
bagekartofler4 bagekartofler
Bagte farserede løg Bagte farserede løg
4
store løg4 store løg
4
fed
hvidløg4 fed hvidløg
1
spsk.
smør1 spsk. smør
4
kviste
timian4 kviste timian
2
skiver
franskbrød2 skiver franskbrød
75
g.
reven ost75 g. reven ost
salt salt
peber peber
Persillecreme: Persillecreme:
1
bdt.
bredbladet persille1 bdt. bredbladet persille
2
dl.
creme fraiche 18 %2 dl. creme fraiche 18 %
1
tsk.
dijon sennep1 tsk. dijon sennep
salt salt
peber peber
Opskrift:
Vask kartoflerne og bag dem i ovnen ved 200 grader C sammen med løgene.
Bagte farserede løg:
Skyl løgene og sæt dem i et ildfast fad.
Bag dem møre i ovnen i 45-60 minutter sammen med kartoflerne.
Når løgene er møre, pilles skrællen væk, og det inderste af løget fjernes med en teske.
Luk hullet i bunden med et helt stykke bagt løg.
Lav fyldet:
Hak indmaden som blev skrabet ud af løgene.
Pil de 4 fed hvidløg, hak dem og svits dem i smør på panden sammen med timianblade.
Tilsæt så den hakkede ”løgindmad” franskbrødet i krummer og halvdelen af den revne ost.
Smag til med salt og peber.
Fordel fyldet i de 4 udhulede løg, drys resten af osten på toppen og bag dem i ovnen til de er gyldne på toppen, det tager ca. 10 minutter.
Persillecreme:
Skyl og hak persillen.
Rør den hakkede persille sammen med creme fraiche og sennep og smag til med salt og peber.
Stegning af schnitzlerne:
Vend kalveschnitzlerne i sammenpisket æg og derefter i rasp krydret med salt og peber.
Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme.
Skru ned til jævn varme og steg schnitzlerne i 3 minutter på hver side, hvis de skal være rosa, eller 4 minutter på hver side, hvis de skal være gennemstegte.
Server kalveschnitzlerne med de bagte, fyldte løg, de bagte kartofler og persillecreme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12716 gange, og udskrevet 207 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider