Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg og rosmarin

Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg og rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.okseinderlår eller klump
 
4 spsk.olivenolie
1 tallerken med hvedemel
12 skalotteløg
3 grenerosmarin
0.5 flaskechianti rødvin
8 tomater
4 fedhvidløg
1 lille stykke hel kanel ca 3 cm langt
5 dl.oksebouillon
 salt
 friskkværnet peber
 
 Frisk brød
 
Opskrift:
Skær oksekødet i tern på 3X3 cm og vend det i melet. varm olien op i en stor gryde og steg kødet 2-3 min til det er gyldent på alle sider. Tag så kødet op af gryden.

Pil løgene og skær dem i skiver. Pil bladene af rosmarinen og steg begge dele i gryden. Og læg så kødet tilbage i gryden. Kom rødvinen ved og lad det simre i 5 min.

Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Pil hvidløgene og hak dem groft. Hak også kanelstykket fint og kom det hele op i gryden. Tilsæt bouillonen. Lad nu det hele simre under låg i yderligere 1½ time. Rør undervejs og tilsæt evt. lidt mere vand.

Når retten er færdig, smages den til med salt og peber.

Serveres med frisk brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 23984 gange,
og udskrevet 447 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Erik  -  0000-00-00 00:00:00
Kog i 3 timer til den bliver tyk - resultatet er helt fantastisk

Michael  -  0000-00-00 00:00:00
Allertiders opskrift