Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Osso buco med porrer og granulata

Osso buco med porrer og granulata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve Osso Buco

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :



Ingredienser:
4 tykke skiver kalveskank
 
2 spsk.olivenolie
1 spsk.tomatpure
0.5 flasketør hvidvin
2 laurbærblade
4 tomater
4 porre
4 gulerødder
2 fedhvidløg
240 g.basmatiris
 salt
 friskkværnet peber
 
 Granulata:
1 bdt.bredbladet persille
1 citron skallen heraf
2 fedhvidløg
 
Opskrift:
Skær et par snit i fedtkanten på kødet (så det ikke bøjer opad under stegning).

Varm olien på en pande eller gryde og brun kødet på begge sider til det er gyldent. Krydr med salt og peber.

Tilsæt tomatpureen og hvidvinen, skru ned for varmen & lad den simre 5 min. Skær tomaterne i kvarte og kom dem i gryden sammen med laurbærblade. Hæld vand i gryden til kødet lige er dækket og lad retten simre i yderligere 1 time under låg.

Rens porrerne og skræl gulerødderne og skær begge dele i grove tern. Pil hvidløgene og hak dem og kom så det hele ned i gryden. Lad retten simre yderligere 40 min.

Granulata:
Skyl persillen og hak den fint. Skyl citronen grundigt og skræl skrællen af - evt. med en kartoffelskræller - og hak den fint. Pil hvidløgene og hak det fint. Bland det hele sammen i en skål - det er granulata.

Kog risene som angivet på pakken.

Anret osso bucoen smukt på et fad sammen med grøntsager. Drys retten med granulata og server den med risene til.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Osso Buco

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11808 gange,
og udskrevet 371 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu