bøffer af oksefilet ca. 175g pr stk.4 bøffer af oksefilet ca. 175g pr stk.
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
1
gul peberfrugt1 gul peberfrugt
1
orange/rød peberfrugt1 orange/rød peberfrugt
1
løg 1 løg
2
gulerødder2 gulerødder
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
100
g.
oliven100 g. oliven
2
dl.
kraftig kalvebouillon2 dl. kraftig kalvebouillon
1
bdt.
frisk basilikum1 bdt. frisk basilikum
evt.
maizenamel evt. maizenamel
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
1
godt italiensk brød1 godt italiensk brød
Opskrift:
Steg bøfferne gyldne på begge sider i 1 spsk. olie på en pande – ca. 4-5 min. på hver side.
Krydr med salt og peber.
Tag dem af panden og lad dem hvile på et fad dækket med stanniol i ca. 5 min inden servering.
Vask peberfrugterne, halver dem - på den lange led og fjern de hvide lameller med en skarp kniv. Pil løget, skræl gulerødderne og skær alle grøntsagerne i små tern på ca. ½X½ cm.
Varm 1 spsk. olie i en gryde og steg grønsagerne i 2 min.
Tilsæt hakkede hvidløg og oliven.
Hæld kalvebouillonen i gryden og kog det hele igennem et par min. Smag til med salt og peber & jævn evt. ragouten til med lidt maizenamel rørt ud i vand.
Tag ragouten af varmen og vend frisk klippet basilikum i - den skal altså ikke koge med, da den bliver trist og kedelig.
Anret de 4 bøffer på hver sin tallerken. Hæld grønsagsragouten over og server retten med brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 16377 gange, og udskrevet 334 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider