Bøf med grønsagsragout

Bøf med grønsagsragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :     

Ingredienser:
4 bøffer af oksefilet ca. 175g pr stk.
 
2 spsk.olivenolie
1 gul peberfrugt
1 orange/rød peberfrugt
1 løg
2 gulerødder
2 fedhvidløg
100 g.oliven
2 dl.kraftig kalvebouillon
1 bdt.frisk basilikum
 evt.maizenamel
 salt
 friskkværnet peber
1 godt italiensk brød
 
Opskrift:
Steg bøfferne gyldne på begge sider i 1 spsk. olie på en pande – ca. 4-5 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Tag dem af panden og lad dem hvile på et fad dækket med stanniol i ca. 5 min inden servering.

Vask peberfrugterne, halver dem - på den lange led og fjern de hvide lameller med en skarp kniv. Pil løget, skræl gulerødderne og skær alle grøntsagerne i små tern på ca. ½X½ cm.

Varm 1 spsk. olie i en gryde og steg grønsagerne i 2 min. Tilsæt hakkede hvidløg og oliven. Hæld kalvebouillonen i gryden og kog det hele igennem et par min. Smag til med salt og peber & jævn evt. ragouten til med lidt maizenamel rørt ud i vand.

Tag ragouten af varmen og vend frisk klippet basilikum i - den skal altså ikke koge med, da den bliver trist og kedelig.

Anret de 4 bøffer på hver sin tallerken. Hæld grønsagsragouten over og server retten med brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 17946 gange,
og udskrevet 355 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu