okseinderlår eller oksefilet400 g. okseinderlår eller oksefilet
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
2
skalotteløg2 skalotteløg
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
4
store modne tomater4 store modne tomater
2-3
røde chili2-3 røde chili
150
g.
oliven150 g. oliven
1
bdt.
basilikum1 bdt. basilikum
400
g.
tagliatelle (båndpasta)400 g. tagliatelle (båndpasta)
frisk salat efter eget ønske frisk salat efter eget ønske
1
limefrugt1 limefrugt
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Opskrift:
Skær oksekødet i strimler på 3 cm. i længden og 1 cm, tykke.
Varm 2 spsk. olivenolie i en rummelig gryde og brun kødet i 2 minutter.
Skræl løgene og hak dem fint. Pil hvidløgene og hak dem.
Skær tomaterne i kvarte - og kom det hele i gryden og lad det stege med yderligere 2 min.
Halver chilien og fjern kernerne.
Skær dem i fine strimler og kom dem i gyden til resten sammen med oliven.
Skru ned for gryden og lad nu retten simre under låg i 20 min. Smag til med salt og peber og plukket basilikum.
I en gryde bringes letsaltet vand i kog. Kom så båndpastaen i og lad den koge ca. 8-10 min. til den er "al dente".
Eller se efter på anvisningen på pakken.
Hæld så vandet fra - evt. gennem et dørslag - og vend så pastaen ned i kødsaucen.
Skyl salaten, tør den og riv den i mindre stykker.
Kom den i en skål og vend den med saften fra limefrugten, 2 spsk. olivenolie og et drys salt.
Server pastaretten med salaten & frisk brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10294 gange, og udskrevet 249 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider