Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chili og oliven

Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chili og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.okseinderlår eller oksefilet
 
2 spsk.olivenolie
2 skalotteløg
2 fedhvidløg
4 store modne tomater
2-3 røde chili
150 g.oliven
1 bdt.basilikum
 
400 g.tagliatelle (båndpasta)
 
 frisk salat efter eget ønske
1 limefrugt
2 spsk.olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skær oksekødet i strimler på 3 cm. i længden og 1 cm, tykke. Varm 2 spsk. olivenolie i en rummelig gryde og brun kødet i 2 minutter.

Skræl løgene og hak dem fint. Pil hvidløgene og hak dem. Skær tomaterne i kvarte - og kom det hele i gryden og lad det stege med yderligere 2 min. Halver chilien og fjern kernerne. Skær dem i fine strimler og kom dem i gyden til resten sammen med oliven.

Skru ned for gryden og lad nu retten simre under låg i 20 min. Smag til med salt og peber og plukket basilikum.

I en gryde bringes letsaltet vand i kog. Kom så båndpastaen i og lad den koge ca. 8-10 min. til den er "al dente". Eller se efter på anvisningen på pakken. Hæld så vandet fra - evt. gennem et dørslag - og vend så pastaen ned i kødsaucen.

Skyl salaten, tør den og riv den i mindre stykker. Kom den i en skål og vend den med saften fra limefrugten, 2 spsk. olivenolie og et drys salt.

Server pastaretten med salaten & frisk brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9786 gange,
og udskrevet 233 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu