kalveinderlår eller klump400 g. kalveinderlår eller klump
2
skiver
bacon2 skiver bacon
2
stængler
selleri2 stængler selleri
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
2
porre2 porre
2
løg2 løg
2
gulerødder2 gulerødder
2
bagekartofler2 bagekartofler
2
laurbærblade2 laurbærblade
5
dl.
kalvebouillon5 dl. kalvebouillon
4
blade
savoykål4 blade savoykål
1
bdt.
bredbladet persille1 bdt. bredbladet persille
100
g.
friskrevet parmesan100 g. friskrevet parmesan
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Italiensk brød Italiensk brød
Opskrift:
Skær kalvekødet og bacon i blyant-tynde stimler af ca. 3 cm længde.
Kom olie i en rummelig gryde, lad den live varm og rist kødet og bacon gyldne.
Rens blegselleri og porre, skær dem i stykker, ca. 5 cm lange og snit dem så i små fine strimler. Skræl løg og kartofler og smit dem i små fine strimler.
Skræl gulerødderne og skær dem i små tern.
Kom alle grønsagerne i gryden til kødet og lad dem stege med i 2 min. Tilsæt så kalvebouillon og de 2 laurbærblade.
Lad det hele simre under låg i en gryde i 30 min - tilsæt evt. lidt mere bouillon undervejs og fjern også skummet på suppen hen af vejen.
Efter 30 min. tilsættes savoykålen - også skåret i fine strimler. Lad suppen simre videre i 5 min. og kom så finthakket persille og parmesan ost i.
Rør godt rundt og server suppen rygende varm.
Spis et godt italiens brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8669 gange, og udskrevet 136 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider