Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Zuppa Di Piemonte med strimler af kalvekød og grønsager

Zuppa Di Piemonte med strimler af kalvekød og grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.kalveinderlår eller klump
 
2 skiverbacon
2 stænglerselleri
2 spsk.olivenolie
2 porre
2 løg
2 gulerødder
2 bagekartofler
2 laurbærblade
5 dl.kalvebouillon
4 bladesavoykål
1 bdt.bredbladet persille
100 g.friskrevet parmesan
 salt
 friskkværnet peber
 
 Italiensk brød
 
Opskrift:
Skær kalvekødet og bacon i blyant-tynde stimler af ca. 3 cm længde. Kom olie i en rummelig gryde, lad den live varm og rist kødet og bacon gyldne.

Rens blegselleri og porre, skær dem i stykker, ca. 5 cm lange og snit dem så i små fine strimler. Skræl løg og kartofler og smit dem i små fine strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Kom alle grønsagerne i gryden til kødet og lad dem stege med i 2 min. Tilsæt så kalvebouillon og de 2 laurbærblade.

Lad det hele simre under låg i en gryde i 30 min - tilsæt evt. lidt mere bouillon undervejs og fjern også skummet på suppen hen af vejen.

Efter 30 min. tilsættes savoykålen - også skåret i fine strimler. Lad suppen simre videre i 5 min. og kom så finthakket persille og parmesan ost i. Rør godt rundt og server suppen rygende varm.

Spis et godt italiens brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8033 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu