Raclette med kalvekød og fennikelsauce

Raclette med kalvekød og fennikelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 fennikler
1 spsk.tør hvidvin
2 dl.fløde
 salt
500 g.nye kartofler
500 g.kalveschnitzel
2 spsk.olie
 Hvid peber
150 g.Gouda ost
 
Opskrift:
Fennikel skylles, toppene skæres fra, og knoldene renses og skæres i strimler.

Olien opvarmes, fennikelstrimler svitses heri, vin tilsættes og grønsagerne dampes under låg i ca. 5 min. Toppene hakkes fint.

Fløde tilsat salt bringes i kog under omrøring, og koges ind uden låg, ved svag varme, indtil fløden er tyknet.

Kartoflerne koges møre i ca. 20 min. Vandet hældes fra og holdes varme.

Kødet skæres i strimler, og olien opvarmes. Kødet steges i ca. 3 min. (man skal huske at vende strimlerne af og til), anrettes på et fad, og krydres med peber.

Osten rives og anrettes. Den indkogte fløde tilsættes fennikelstrimlerne, fennikellagen og de hakkede toppe.

Raclettepanden fyldes med kødstrimler. Lidt sauce hældes henover, og til sidst drysses osten over. Portionerne gratineres og kartoflerne spises til.





karakterer:
Opskriften er vist 13347 gange,
og udskrevet 372 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu