Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spaghetti a' la rester

Spaghetti a' la rester, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Vagn Fynbo

Indsendt :



Ingredienser:
 spaghetti
 friske grøntsager-rester af kød eller fisk
 friske krydderier eller blot tørrede(efter behov-gerne flittigt brug af "krydderi-skuffen")
2 løg
 
Opskrift:
Sæt først vandet i kog.---Spaghetti efter behov koges i (rigeligt)kogende og saltet vand(halvanden spskf.)pr.lit.hæld lidt rapsolie oveni- koges i 10-15 min. Imedens har du benyttet stegepanden til at letbrune løgene og de letkogte grøntsager(porrer-frisk peber-ærter-bønner-gulerød.el. andet+ de eventuelle kød eller fiskerester. Si vandet fra spaghettien og server med "biksen" fra stegepanden. Tilsidst en lille bøn eller henstilling, det er altså unødvendigt at "oversøle" alt spaghetti med ketchup,det ta'r smagen fra den gode mad.

Tips:

Brun aldrig løgene for hårdt-det ta'r smagen fra det andet. Lidt olie i det kogende vand holder på vandfordampningen og holder spahettien adskildt ved serveringen. Vær aldrig bange for at bruge opvarmet fisk-det gi'r ikke den kedelige "hengemte" smag som kød og fjerkræ altid gør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 13422 gange,
og udskrevet 111 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu