Ris a la mande 02

Ris a la mande 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : nuGGi

Indsendt :      Red:

Ris a la mande 02, billede 4 Ris a la mande 02, billede 1 Ris a la mande 02, billede 2 Ris a la mande 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
10 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
Opskrift:
Ris, mælk og sukker bringes i kog, helst i et vandbad. rør i grøden en gang i mellem. grøden skal være tyk. afkøl grøden.

Pisk fløden med vaniljesukker efter behag. Bland grød og flødeskummen sammen og kom der efter hakkede mandler i.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risalamande

karakterer:
Opskriften er vist 29532 gange,
og udskrevet 730 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (68 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13236 (3151 kcal)
KJ pr. Pers. 3309 (787 kcal)
Vægt ialt 1700 gram
Vægt pr. Pers. 425 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 778 KJ (185 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 13.3 gram
Kulhydrat 13.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mette  -  2009-12-09 13:34:38
der skal da rigtig vanille i ris a la mande, ikke vanillesukker... det smager da ikke godt

Cille Mor  -  2006-12-23 21:09:38
VIDUNDERLIG !!! jeg lavede dobbelt og der er i hvert fald mere end til 8 pers. NEM OG LÆKKER !!

cheiron  -  0000-00-00 00:00:00
nemest mode at lave den på

Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
Ja, sådan skal den være, og hvis du koger risen i koge/stegpose i vandbad så bliver der garanteret ikke noget der koger over eller siver på.