Ovnen forvarmes til 180°. En kageform (18 x 28 x 3 cm) smøres. Bund og 2 sider af formen fores med bagepapir.
Bund:
Sigt mel og bagepulver i en skål. Rør kokosmel og sukker i. Rør derefter det smeltede smør i og pres dejen fast i formens bund. Bages i 15-20 min. eller til den er gylden. Pres overfladen jævn med bagsiden af en ske. Afkøle.
Fyld:
Kom smør, sirup og kondenseret mælk i en lille gryde. Rør konstant for svag varme i 5-10 min eller til massen er let karamelliseret. Hæld straks fyldet over kagebunden og glat det ud. Bages i 10 min. Tages ud og afkøles til den er fast.
Overtræk:
Kom hakket chokolade og palmin i en ildfast skål. Fyld en gryde halvt med vand og bring det i kog. Tag gryden fra varmen og anbring skålen over gryden så vandet ikke rører skålen. Rør til chokolade og palmin er smeltet og glat. Smør det over karamelfyldet med en paletkniv af metal. Sættes i køleskab til chokoladen er fast. Tag kagen ud af formen og skær den i snitter med en varm tør kniv.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 16315 gange, og udskrevet 196 gange.
Energi:
KJ total 21003 (5000 kcal)
KJ pr. Portion 21003 (5000 kcal)
Vægt ialt 1100 gram
Vægt pr. Portion 1100 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1909 KJ (454 kcal) Protein 5.2 gram Fedt 25.0 gram Kulhydrat 53.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
lou - 2008-01-13 18:20:19 det ser meget lækkert ud jeg er spændt på at smage det. prøv den man kan godt lave den med kaffefløde og sukker istedet for sødet kondenseret mælk.
det tager cirka 1 time at lave
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider