Karamelsnitter med chokolade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
90 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Chokoladeovertræk:
150 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
20 gram Palmin
   
  Karamelfyld:
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
400 gram Kondenseret mælk (sødet) 1 dåse indeholder 397 gram
   
Energi:
KJ total 21003 (5000 kcal)
KJ pr. Portion 21003 (5000 kcal)
Vægt ialt 1100 gram
Vægt pr. Portion 1100 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1909 KJ (454 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 25.0 gram
Kulhydrat 53.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)