Karpe i hvidvin

Karpe i hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mugge

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Karpe 1.5 - 2 Kg.
 
 Kogelage:
4 dl.tør hvidvin
3 dl.fiskebouillon
0.5-1 dl.eddike (balsamico el.)
2 kvisttimian
1 kvistrosmarin
3-4 laurbærblade
2 skalotteløg
 lidtsuppeurter (porre gulerod selleri pastinak persille)
 salt
10-15 hele peberkorn
 
Opskrift:
Karpen renses ind- og udvendigt. Lad skellene blive siddende. Gnid karpen med salt indvendigt. Lad lagen simrer i ca. 40min. Lagen sies og kommes i et fad el. fiskegryde. Karpen tørres indvendigt og kommes i fadet. Fadet tildækkes og karpen koges i 3/4 til 1 time.

Tips:

Som tilbehør kan serveres asparges- kartofler og flødestuvet spinat med ristede pinjekærner samt hollandaise sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 8899 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-01 18:56:43
Var meget spændt under processen,resultatet var fantastisk. Det er ikke sidste gang den opskrift har fundet anvendelse i mit køkken.