Livret (Kyllingefilet)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Lulu77 Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pastaen koges.
Bacon steges på en pande efterfulgt af kyllingefileten, må gerne blandes sammen på samme pande. Tilsæt barbecuekrydderi og peber inden kødet er stegt - optager bedre krydderierne. Tilsæt tomatpure og mælk så massen bliver nogenlunde som en tyk sauce. Bland pasta og massen fra panden sammen i et fad og tilsæt Karoline-saucen til fadet er nogenlunde dækket. Bages i ovnen i ½ time ved 200 grader C. alm. ovn. Serveres med flutes, ciabattabrød eller lign. lyst brød. |
|
Opskriften er vist 182989 gange,
og udskrevet 4835 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (141 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2018-07-13 19:50:32 Kan den laves dagen før, eller om formiddagen og varmes op til aften?? Mg power - 2017-04-21 14:11:41 Det er en god ret Maria79 - 2015-11-17 17:44:44 Flot havde ikke set der stod kog pasten først, men har hældt en masse mælk i udover, så håber de bliver gode, vi glæder os til at smage når den er færdig :-) Men ellers husker jeg det nok næste gang ;-) Vi har smidt brocoli og gulerødder i også :-) og bruger et mexicansk hvidløgs krydderi... :-) Så indtil vidre er det point for hvor nemt det er at lave, hvis man læser opskriften ordentligt ;-) - 2015-02-08 15:02:04 Prøv at tilsætte en 200g krebsehaler fra netto, det smager bare så godt i retten - 2014-10-16 23:08:41 Jeg bruger paprika istedet for barbecue, mums😃 Jonna Simonsen - 2013-09-30 23:19:39 Fantastisk ret - nem at lave og smager super godt :) Har aldrig givet karakter af mad før men denne ret får 10 :) - 2013-08-16 18:07:33 Det er simpelthen en fantastisk nem og rigtig god opskrift.. det er virkelig mine børns livret :o) Nicolaj - 2012-11-15 18:13:11 Super lækker pastaret som er rigtig nem at lave. Gitte - 2011-12-17 17:25:26 Det er en lækkerbisken...jeg brugte så inderfilet som er i mindre stykker og så en del champignon.....den skal der eksperimenteres mere med. seppe - 2011-12-12 01:40:09 Jeg ville nu choppe kyllingfileten i mundbider,så de også nemmer og blande sammen med "saucen",og så kan alt slags pasta kan bruges. Jon - 2011-04-06 18:39:45 Opskriften har nogle mangler. 1. Pastaen skal koges inden man lægger den i fadet 2. Kylligefiletterne skal ligge øverst for at vædsken kan dække pastaen Ellers en god ret - 2011-04-02 16:40:33 omg jeg skal lige lære at læse sorry pasta skal koges ;-.) Kirsten - 2011-04-01 21:01:09 Well, kan man sige andet end godt? Sikkert supergod med en lille frisk salat til, da det bliver det for fedt/tungt i længden. Ellers supergodt, thumps up her fra! Jannie - 2011-03-29 11:30:52 Okay ret min mand syntes dog at det smagte som svensk pølseret :0) - 2011-03-28 21:16:45 1 pakke Karolines pasta/mornaysauce er det bare en alm mornay sovs HME - 2011-03-28 09:50:42 Glem mit spørgsmål fra før, jeg kan jo bare læse teksten ordenligt. HME - 2011-03-28 09:43:17 Er det frisk eller tøret pasta? Hvis det er tøret, skal det så ikke koges først, eller klare ovenen det? Gitte - 2011-03-28 08:50:44 Skal pastaen koges inden den tilsættes ..?? Panna - 2011-03-17 18:11:38 Skal kyllingen bare serveres ved siden af, eller skal det med i fadet? Morten Rico Hougaard - 2011-03-11 19:33:22 OMG !!! OH MY GOD ! NEJ HVOR SMAGER DEN HER GODT !! :O FOR DÆLEN MAND. LAV DEN!!! DEN FÅR 11 ud af 10 stjerner! :O!! Carsten - 2007-12-09 09:36:17 Beklager, men mornaysause og barbecue/tomat smager ikke særlig godt sammen. Familien var enige om at ikke at gentage denne opskrift. Nellie - 2007-10-17 16:12:54 En super god ret og hvis den skal gøres fedtfattig, undlades baconen bare og karolines kan fåes i 5% udgave nu! Og den er også go med både champignong og snackpeberfrugt. Louise - 2007-02-18 18:03:50 Super god ret, nem at lave og smager bare rigtig godt! Kitty - 0000-00-00 00:00:00 Aj, hvad var den god!! Selv datteren var helt vilde med den!!En dejlig pastaret og nemt at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne