Kommentarer
Helle - 2018-07-13 19:50:32 Kan den laves dagen før, eller om formiddagen og varmes op til aften??
Mg power - 2017-04-21 14:11:41 Det er en god ret
Maria79 - 2015-11-17 17:44:44 Flot havde ikke set der stod kog pasten først, men har hældt en masse mælk i udover, så håber de bliver gode, vi glæder os til at smage når den er færdig :-) Men ellers husker jeg det nok næste gang ;-) Vi har smidt brocoli og gulerødder i også :-) og bruger et mexicansk hvidløgs krydderi... :-) Så indtil vidre er det point for hvor nemt det er at lave, hvis man læser opskriften ordentligt ;-)
- 2015-02-08 15:02:04 Prøv at tilsætte en 200g krebsehaler fra netto, det smager bare så godt i retten
- 2014-10-16 23:08:41 Jeg bruger paprika istedet for barbecue, mums😃
Jonna Simonsen - 2013-09-30 23:19:39 Fantastisk ret - nem at lave og smager super godt :) Har aldrig givet karakter af mad før men denne ret får 10 :)
- 2013-08-16 18:07:33 Det er simpelthen en fantastisk nem og rigtig god opskrift.. det er virkelig mine børns livret :o)
Nicolaj - 2012-11-15 18:13:11 Super lækker pastaret som er rigtig nem at lave.
Gitte - 2011-12-17 17:25:26 Det er en lækkerbisken...jeg brugte så inderfilet som er i mindre stykker og så en del champignon.....den skal der eksperimenteres mere med.
seppe - 2011-12-12 01:40:09 Jeg ville nu choppe kyllingfileten i mundbider,så de også nemmer og blande sammen med "saucen",og så kan alt slags pasta kan bruges.
Jon - 2011-04-06 18:39:45 Opskriften har nogle mangler.
1. Pastaen skal koges inden man lægger den i fadet
2. Kylligefiletterne skal ligge øverst for at vædsken kan dække pastaen
Ellers en god ret
- 2011-04-02 16:40:33 omg jeg skal lige lære at læse sorry pasta skal koges ;-.)
Kirsten - 2011-04-01 21:01:09 Well, kan man sige andet end godt?
Sikkert supergod med en lille frisk salat til, da det bliver det for fedt/tungt i længden. Ellers supergodt, thumps up her fra!
Jannie - 2011-03-29 11:30:52 Okay ret min mand syntes dog at det smagte som svensk pølseret :0)
- 2011-03-28 21:16:45 1 pakke Karolines pasta/mornaysauce er det bare en alm mornay sovs
HME - 2011-03-28 09:50:42 Glem mit spørgsmål fra før, jeg kan jo bare læse teksten ordenligt.
HME - 2011-03-28 09:43:17 Er det frisk eller tøret pasta? Hvis det er tøret, skal det så ikke koges først, eller klare ovenen det?
Gitte - 2011-03-28 08:50:44 Skal pastaen koges inden den tilsættes ..??
Panna - 2011-03-17 18:11:38 Skal kyllingen bare serveres ved siden af, eller skal det med i fadet?
Morten Rico Hougaard - 2011-03-11 19:33:22 OMG !!! OH MY GOD ! NEJ HVOR SMAGER DEN HER GODT !! :O FOR DÆLEN MAND.
LAV DEN!!! DEN FÅR 11 ud af 10 stjerner! :O!!
Carsten - 2007-12-09 09:36:17 Beklager, men mornaysause og barbecue/tomat smager ikke særlig godt sammen. Familien var enige om at ikke at gentage denne opskrift.
Nellie - 2007-10-17 16:12:54 En super god ret og hvis den skal gøres fedtfattig, undlades baconen bare og karolines kan fåes i 5% udgave nu! Og den er også go med både champignong og snackpeberfrugt.
Louise - 2007-02-18 18:03:50 Super god ret, nem at lave og smager bare rigtig godt!
Kitty - 0000-00-00 00:00:00 Aj, hvad var den god!! Selv datteren var helt vilde med den!!En dejlig pastaret og nemt at lave.
|