Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Livret (Kyllingefilet)

Livret (Kyllingefilet), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Lulu77

Indsendt :


Livret (Kyllingefilet), billede 4 Livret (Kyllingefilet), billede 1 Livret (Kyllingefilet), billede 2 Livret (Kyllingefilet), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.pastarør ( penne )
 
500 g.kyllingefilet
1 pakkeKarolines pasta/mornaysauce
1 pakkerbacon i tern
1 chili ( efter smag og behag )
140 gtomatpure konc.
 Barbecuekrydderi
 peber
2 dl.mælk
 
Opskrift:
Pastaen koges.

Bacon steges på en pande efterfulgt af kyllingefileten, må gerne blandes sammen på samme pande. Tilsæt barbecuekrydderi og peber inden kødet er stegt - optager bedre krydderierne. Tilsæt tomatpure og mælk så massen bliver nogenlunde som en tyk sauce.

Bland pasta og massen fra panden sammen i et fad og tilsæt Karoline-saucen til fadet er nogenlunde dækket. Bages i ovnen i ½ time ved 200 grader C. alm. ovn.

Serveres med flutes, ciabattabrød eller lign. lyst brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (139 stemmer)

Opskriften er vist 171562 gange,
og udskrevet 4759 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Helle  -  2018-07-13 19:50:32
Kan den laves dagen før, eller om formiddagen og varmes op til aften??

Mg power  -  2017-04-21 14:11:41
Det er en god ret

Maria79  -  2015-11-17 17:44:44
Flot havde ikke set der stod kog pasten først, men har hældt en masse mælk i udover, så håber de bliver gode, vi glæder os til at smage når den er færdig :-) Men ellers husker jeg det nok næste gang ;-) Vi har smidt brocoli og gulerødder i også :-) og bruger et mexicansk hvidløgs krydderi... :-) Så indtil vidre er det point for hvor nemt det er at lave, hvis man læser opskriften ordentligt ;-)

  -  2015-02-08 15:02:04
Prøv at tilsætte en 200g krebsehaler fra netto, det smager bare så godt i retten

  -  2014-10-16 23:08:41
Jeg bruger paprika istedet for barbecue, mums😃

Jonna Simonsen  -  2013-09-30 23:19:39
Fantastisk ret - nem at lave og smager super godt :) Har aldrig givet karakter af mad før men denne ret får 10 :)

  -  2013-08-16 18:07:33
Det er simpelthen en fantastisk nem og rigtig god opskrift.. det er virkelig mine børns livret :o)

Nicolaj  -  2012-11-15 18:13:11
Super lækker pastaret som er rigtig nem at lave.

Gitte  -  2011-12-17 17:25:26
Det er en lækkerbisken...jeg brugte så inderfilet som er i mindre stykker og så en del champignon.....den skal der eksperimenteres mere med.

seppe  -  2011-12-12 01:40:09
Jeg ville nu choppe kyllingfileten i mundbider,så de også nemmer og blande sammen med "saucen",og så kan alt slags pasta kan bruges.

Jon  -  2011-04-06 18:39:45
Opskriften har nogle mangler. 1. Pastaen skal koges inden man lægger den i fadet 2. Kylligefiletterne skal ligge øverst for at vædsken kan dække pastaen Ellers en god ret

  -  2011-04-02 16:40:33
omg jeg skal lige lære at læse sorry pasta skal koges ;-.)

Kirsten  -  2011-04-01 21:01:09
Well, kan man sige andet end godt? Sikkert supergod med en lille frisk salat til, da det bliver det for fedt/tungt i længden. Ellers supergodt, thumps up her fra!

Jannie  -  2011-03-29 11:30:52
Okay ret min mand syntes dog at det smagte som svensk pølseret :0)

  -  2011-03-28 21:16:45
1 pakke Karolines pasta/mornaysauce er det bare en alm mornay sovs

HME  -  2011-03-28 09:50:42
Glem mit spørgsmål fra før, jeg kan jo bare læse teksten ordenligt.

HME  -  2011-03-28 09:43:17
Er det frisk eller tøret pasta? Hvis det er tøret, skal det så ikke koges først, eller klare ovenen det?

Gitte  -  2011-03-28 08:50:44
Skal pastaen koges inden den tilsættes ..??

Panna  -  2011-03-17 18:11:38
Skal kyllingen bare serveres ved siden af, eller skal det med i fadet?

Morten Rico Hougaard  -  2011-03-11 19:33:22
OMG !!! OH MY GOD ! NEJ HVOR SMAGER DEN HER GODT !! :O FOR DÆLEN MAND. LAV DEN!!! DEN FÅR 11 ud af 10 stjerner! :O!!

Carsten  -  2007-12-09 09:36:17
Beklager, men mornaysause og barbecue/tomat smager ikke særlig godt sammen. Familien var enige om at ikke at gentage denne opskrift.

Nellie  -  2007-10-17 16:12:54
En super god ret og hvis den skal gøres fedtfattig, undlades baconen bare og karolines kan fåes i 5% udgave nu! Og den er også go med både champignong og snackpeberfrugt.

Louise  -  2007-02-18 18:03:50
Super god ret, nem at lave og smager bare rigtig godt!

Kitty  -  0000-00-00 00:00:00
Aj, hvad var den god!! Selv datteren var helt vilde med den!!En dejlig pastaret og nemt at lave.