Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Avocado med rejefyld

Avocado med rejefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : am

Indsendt :


Avocado med rejefyld, billede 4 Avocado med rejefyld, billede 1 Avocado med rejefyld, billede 2 Avocado med rejefyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel. Uden skal og sten ca. 100 gram.
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
100 gram Rejer uden skal, kogte
1 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
nip Chili, stødt
   
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Brøndkarse, frisk
   
Opskrift:
Del avocadofrugtene i to så du har fire halve. Pres friskpresset citronsaft derover så de ikke bliver brune og grimme.

Bland creme fraiche med salt, peber og chili. ( blev det for stært tilsæt en anelse sukker)!

Bland nu rejerne i dressingen og fordel det lige i de fire halve avocadofrugter.

Pyntes med en citronskive! serveres med flute eller andet hvidt brød.

Tips:

det er nemt og lækkert og ser godt ud!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (110 stemmer)

Opskriften er vist 128593 gange,
og udskrevet 5329 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 3490 (830 kcal)
KJ pr. Pers. 1745 (415 kcal)
Vægt ialt 500 gram
Vægt pr. Pers. 250 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 698 KJ (166 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 14.4 gram
Kulhydrat 6.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

John  -  2014-03-22 19:26:51
Man kan også skrælle avocadoen, før man deler den. Hver halvdel skæres så i tynde skiver, på langs, og lægges som en vifte på tallerkenen. Der dryppes med citronsaft og pyntes med rejeblandingen. Det ser pænt ud, og er meget nemmere at spise. ;-)

lene hansen  -  2012-09-28 19:48:15
skal prøve den i morgen

kim  -  2012-01-17 01:26:58
lækkert... Men når jeg har lavet det, putter jeg også salt løgsaft og ketchup i creme fraiche plus det andet, giver en fin smag til rejerne syndes vi :-)

  -  2011-06-30 17:36:15
bliver dælme sulten nu.. lyder som en herlig sommerret

  -  2011-03-22 13:22:51
den må jeg da have afprøvet.. lyder i hvertfald lækkert

Joan  -  2010-10-16 14:27:44
Retten smager også "himmelsk", hvis man tager frugten ud med en ske og blander i dressingen og tilbage i frugtskallen.

Kasper  -  2009-12-30 17:13:21
Faldt over denne opskrift, og den lyder jo for dejlig. Den vil jeg anrette til mine gæster til nytår imorgen. Tak for hjælpen og godt nytår ;) Mvh Kasper

  -  2007-08-05 16:49:03
denne forret er altid et hit

Pernille  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift og den er super lækker. Er god med lime istedet for citron - giver flottere farve til anretningen