Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hakkebøf med bløde løg og pandesovs

Hakkebøf med bløde løg og pandesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Bregalad

Indsendt :


Hakkebøf med bløde løg og pandesovs, billede 4 Hakkebøf med bløde løg og pandesovs, billede 1 Hakkebøf med bløde løg og pandesovs, billede 2 Hakkebøf med bløde løg og pandesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 løg
 
600 g.hakket oksekød
 
 Sovs:
1 spsk.Sennep
3 dl.Fløde
2 spsk.Soyasovs
 evt.kulør
 
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Snit løgene og svits dem på panden.

Samtidigt formes oksekødet til nogle kugler og tryk dem ned til den ønskede tykkelse.

Efter løgene er færdige steges bøfferne på samme pande.

Når også de er færdige tages de af og en klat sennep røres ud i panden sammen med en lille smule vand. når sennepen er rørt ud tilsættes fløde og et strint soyasovs. Sovsen smages til med salt og peber. og bøfferne lægges tilbage i panden og derefter løgene.

Retten er nu klar til servering.

Tips:

Servere eksempelvis med kartofler og flutes






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hakkebøf med bløde løg

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (48 stemmer)

Opskriften er vist 87223 gange,
og udskrevet 1140 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

birger  -  2010-01-06 16:25:58
jeg synes at det smager PERFEKT

C. Larsen  -  2009-12-25 12:03:00
jeg steger løgene klare og tager dem af panden. Samtidig koger jeg panden af med ca. en femtedel løg som er efterladt på panden (ca. 1/2 kop til een person. Gemmer løgskyen, og steger bøfferne ca. 2,5 min. derefter igen et halvt kop vand som afkoger i panden sammen med bøfferne i ca. et halvt minut. Bøfferne skal være salt og pebret godt. Blander de to sky, og kommer lidt fløde i. Kan jævned med soucejævner, hvis man vil have tykkere sovs. Og så smager hakkebøf med sovs som i en himmel.