Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fedtfattig karrysalat til sildemaden

Fedtfattig karrysalat til sildemaden, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Pasta - Diverse pasta

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : soon-madonna

Indsendt :


Fedtfattig karrysalat til sildemaden, billede 4 Fedtfattig karrysalat til sildemaden, billede 1 Fedtfattig karrysalat til sildemaden, billede 2 Fedtfattig karrysalat til sildemaden, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dl. Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
   
4 spsk. Fromage frais 0.3 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Mayonnaise. fedtreduceret 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Karry
1 tsk. Gurkemeje, stødt
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Sennep. brun. færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Suppehornene koges efter anvisningen på pakken, skylles under koldt vand og køles af.

Rør fromage frais 0,5 % med så meget let mayonnaise, at den lige samler og bliver glat.

Drys krydderierne i. Gurkemejen er for farvens skyld, da safran er meget dyrt.

Løg, syltede agurker og æblet skæres i små tern og blandes i sammen med pastaen.

Salaten stilles koldt et par timer inden servering.

Smag til inden mht karry og salt. Kan sagtens holde sig i køleskab i 4-5 dage.

Tips:

Tilbehør til sildemaden


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (16 stemmer)

Opskriften er vist 106484 gange,
og udskrevet 3297 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 2852 (679 kcal)
KJ pr. Pers. 713 (169 kcal)
Vægt ialt 521 gram
Vægt pr. Pers. 130 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 547 KJ (130 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 18.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Viktoria  -  2011-12-18 17:54:51
Rigtig lækker karrysalat! Bytter man suppehorne ud med et enkelt æg er det bare tiptop ! :)

Maja  -  2011-09-17 12:04:09
Supperhorn???? Durummel er bare kæmpehvede??????

Gurli 54  -  2008-12-17 19:11:22
Den vil jeg prøve til juledagene,

Per  -  2008-12-17 19:07:24
Suppehorn er små stykker makaronni, du kan se dem på det tredje billede fra venstre øverst i billedet.

Gurli54  -  2008-12-17 19:06:03
Kogte suppehorn hvad er det og hvor kan det købes??

edith  -  2008-03-16 12:54:34
Den er rigtig god, kan varmt anbefales. Bedre end den købte

Per  -  2007-12-29 08:38:44
Ca. lige dele af løg, æble, agurk og pasta. Æblet må gerne være pigonæble

HELLE JENSEN  -  0000-00-00 00:00:00
kanon... meget bedre end købesalater....