Fedtfattig karrysalat til sildemaden næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 dl. Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
   
4 spsk. Fromage frais 0.3 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Mayonnaise. fedtreduceret 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Karry
1 tsk. Gurkemeje, stødt
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Sennep. brun. færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 2852 (679 kcal)
KJ pr. Pers. 713 (169 kcal)
Vægt ialt 521 gram
Vægt pr. Pers. 130 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 547 KJ (130 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 18.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)