Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karrypasta

Karrypasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jansen

Indsendt :



Ingredienser:
1 pk.frisk bånd-pasta
1-2 stk.kyllingbryst
2-3 skiverbacon
3-4 Champignons
2.5 dl.Piskefløde (Mere hvis du ønsker mere sovs!)
 Karry
 
Opskrift:
Skær kylling, bacon og champignons ud i små stykker, steg den på en høj pande, til kyllingen er gennemsteget! Kom fløden i, og lad den koge op i ca. 5-6 minutter i mens du rører rundt i det og tilføjer karry (jo mere du tilføjer jo stærkere! Der skal ca. 1-2 tsk. fulde i!)... Imens kan du komme pastaen i kogende vand i 2-3 minutter, og derefter tilføje den til de andre... Rører rundt og lade den stå og små simre lidt i ca. 3-4 minutter... og derefter er retten klar!

Tips:

Severes med brød og salat...


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (52 stemmer)

Opskriften er vist 18950 gange,
og udskrevet 548 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

michael  -  2011-05-29 12:43:17
Glæder mig til at komme igang med denne ret:D tak for de gode råd:D

Thomas  -  2009-03-20 18:23:29
En rigtigt god ret, dem smager godt også er den nem at lave også

5xjacobsen  -  2008-10-09 18:38:08
ja den er super lækker!!! spar endelig ikke på bacon og ej champignon..

Henrik og Heidi  -  2008-08-09 19:40:31
Super let og super god :)

Finans  -  0000-00-00 00:00:00
Glæder mig til at smage denne, men prøver med 2-3 pakker bacon istedet for 2-3 skiver

Signe  -  0000-00-00 00:00:00
Er enig med Helle og Anja også smager den jo godt.

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Nem at lave, især når man har travlt.

Anja  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare super!!! Dejlig let at lave.