Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tyrkisk kylling

Tyrkisk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt af : Gurli Pedersen

Indsendt :



Ingredienser:
1 kylling
 kartofler
 peberfrugt
1 stort løg
 salt
 peber
 paprika
 margarine
 
Opskrift:
Kyllingen skæres i så mange stykker så muligt kommes på bradepanden hvor der er lagt bagepapir. Kartoflerne skæres i ½ cm. tykke skiver og kommes på til kyllingen. Peberfrugt og løg skæres i ringe og kommes hen over det andet hvor efter der drysses med salt og peber, og kom godt med paprika på. Til sidst kommes der nogle gode klatter margarine rundt på bradepanden. Sættes ind i ovnen og steger ved ca.175 grader C til det er mørt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 18067 gange,
og udskrevet 268 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Godt.  -  2009-02-25 10:54:58
Det smager rigtigt godt det var en succes kan anbefales.