Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farseret And

Farseret And, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - And hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Preben

Indsendt :



Ingredienser:
3000 g.And
500 g.blandet fars
 salt
 peber
 
 Farsen:
500 g.blandet fars
1 æg
1 tsk.salt
 lidtpeber
1 dl.rasp
 evt.et lille hakket løg
2 dl.vand eller mælk da farsen skal være lind når den stoppes i anden
 
Opskrift:
farsen blandes som til frikadeller. Anden skylles grundigt indvendig og farsen kommes ihvorefter anden lukkes. Anden lægges på en bradepande med rist og stilles i ovnen ved 160 grader. stegetiden er 55 minutter pr kg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 31148 gange,
og udskrevet 665 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Daniel  -  2010-11-06 10:08:52
Nope, anden skal bare være med ben. Husk for øvrigt at fjerne kirtlerne der sidder ved "halen". De smager grimt, og kan give smag til kræet. Forøvrigt kan det anbefales at eksperimentere lidt med farsen. Prøv f.eks. at fylde godt med svampe i, eller kom 5-6 fed hakket hvidløg ned i. Det smager godt!

Birgit  -  2008-03-08 14:19:54
Skal man udbene anden?