Torsk i fad 02
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : Ulrik Indsendt : Red: |
|
|
Giv porrene et opkog og skær dem i ca 2 cm stykker
Læg dem i bunden af et ildfast fad.
Kom torskefilletter hen over i jevnt lag.
Pisk fløden meget stiv og kom sennep i fløden og rør rundt.
Læg det oven på torsken.
kommes i en forvarmet ovn på 200 g.i ca 30 min eller til fløden er smeltet og gylden.
|
|
Opskriften er vist 31027 gange,
og udskrevet 561 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer - 2009-02-17 09:22:04 Hvor er fidusen i at fløden skal piskes?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne