Kanin med karrysauce

Kanin med karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :

Ingredienser:
1 kanin á 1.2-1.5 kg
 smør/olie + stegning
2 tsk.salt
1 tsk.peber
3 tsk.karry
2-3 spsk.hvedemel
4 spsk.tomatpuré
2 porrer
2 fedhvidløg
3-5 laurbærblade
3-4 dl.hvidvin
1 bægercreme fraiche
 
Opskrift:
Kaninen deles i 6-8 stykker og vendes i mel, tilsat salt, peber og karry. Kødet brunes i rigeligt fedtstof i en stegegryde. De skiveskårne porrer svitses let. Tilsæt tomatpuré, knust hvidløg og laurbærblade. Hvidvinen hældes over, det hele bringes i kog og creme fraichen tilsættes. Retten småsimrer under låg ca. 1 time. Skyen jævnes og smages til evt. med mere karry.

Serveres med løse ris.


karakterer:
Opskriften er vist 6870 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu