Løg (evt. lidt hvidløg) og champignon hakkes og svitses i olien. Tilsæt oksekød som svitses med til det er brunet igennem.
Tilsæt tomater, bouillon, paprika og salt.
Småkoger under låg i 10-15 min.
Pasta tilsættes og koger med i yderligere 10-15 min.
Peberfrugt hakkes og tilsættes sammen med persille.
Koges yderligere 2 min.
Serveres med groft brød eller flutes.
Tips:
Pragtfuld og fyldig suppe, som varmer godt. En dejlig ret i en kold tid.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(45 stemmer)
Opskriften er vist 53037 gange, og udskrevet 1099 gange.
Energi:
KJ total 5199 (1237 kcal)
KJ pr. Pers. 1299 (309 kcal)
Vægt ialt 2716 gram
Vægt pr. Pers. 679 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 191 KJ (45 kcal) Protein 3.2 gram Fedt 1.7 gram Kulhydrat 4.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Rie - 2012-11-27 07:38:59 lækker billig ret, hele familien kunne lide den
Poul K. Båring - 2009-09-13 17:52:55 Tilsæt en dåse bønner og en tsk. chilli. Så kommer der ekstra kant og varme på suppen en kold efterårsdag.
Margit - 0000-00-00 00:00:00 Denne dejlige suppe bliver endnu bedre ved at røre presset hvidløg sammen med creme fraice og placere en klat midt i suppen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider