Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tyrkisk Landsuppe

Tyrkisk Landsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dorthe Christensen

Indsendt :


Tyrkisk Landsuppe, billede 4 Tyrkisk Landsuppe, billede 1 Tyrkisk Landsuppe, billede 2 Tyrkisk Landsuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
250 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
12 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 tsk. Paprika, edelsuss
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
75 gram Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Løg (evt. lidt hvidløg) og champignon hakkes og svitses i olien. Tilsæt oksekød som svitses med til det er brunet igennem.

Tilsæt tomater, bouillon, paprika og salt. Småkoger under låg i 10-15 min.

Pasta tilsættes og koger med i yderligere 10-15 min. Peberfrugt hakkes og tilsættes sammen med persille. Koges yderligere 2 min.

Serveres med groft brød eller flutes.

Tips:

Pragtfuld og fyldig suppe, som varmer godt. En dejlig ret i en kold tid.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (41 stemmer)

Opskriften er vist 45493 gange,
og udskrevet 1011 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5199 (1237 kcal)
KJ pr. Pers. 1299 (309 kcal)
Vægt ialt 2716 gram
Vægt pr. Pers. 679 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 191 KJ (45 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Rie  -  2012-11-27 07:38:59
lækker billig ret, hele familien kunne lide den

Poul K. Båring  -  2009-09-13 17:52:55
Tilsæt en dåse bønner og en tsk. chilli. Så kommer der ekstra kant og varme på suppen en kold efterårsdag.

Margit  -  0000-00-00 00:00:00
Denne dejlige suppe bliver endnu bedre ved at røre presset hvidløg sammen med creme fraice og placere en klat midt i suppen