Sej i tomat-pesto-sauce

Sej i tomat-pesto-sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stine Madsen

Indsendt :     

Ingredienser:
4 frosne sejfilleter
1 aubergine
1 zuchini
1 ds.hakkede tomater
1 løg
2 fedhvidløg
2-3 tsk.grøn pesto
1 tsk.balsamico
100 g.feta
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fordel de frosne sejfilleter i bunden af et ovnfast fad.

Hak løg og hvidløg fint. Auberginen skæres i ca. 1 cm tykke skiver og fordeles på fisken.

Svits løg og hvidløg i lidt olie i en gryde. Tilsæt hakkede tomater, pesto, balsamico, salt og peber. Lad saucen simre til den for en 'cremet' konsistens.

Zuchinien skæres i ca. 1/2 cm. tykke skiver på langs.


Fordel saucen over fisken og aubergineskiverne. Pynt med de aflange zuchiniskiver og smuldret fetaost.

Retten bages på den midterste rille i ovnen ved 180 grader C i ca. 40 minutter.

server med grøn salat og/eller pasta





karakterer:
Opskriften er vist 16529 gange,
og udskrevet 471 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-24 16:07:52
Synes den var forfærdelig og sejen blev gummi agtig. Smagen var heller ikke god. Manden og jeg hældte den i skraldespanden, desværre...

  -   2009-03-23 11:57:51
Super lækker og nem ret at lave - prøv med ovnbagte rodfrugter til!

  -   2008-06-02 20:47:01
En lækker og sund ret

  -   2007-02-06 15:56:48
rigtig god ret