Fasan med abrikoser

Fasan med abrikoser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Mogens Schiller

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 fasaner
2.5 dl.Madlavningsfløde 18 %
 vildt & kantarelfond-Touch & Taste
1 bouillonterning
3 spsk.ribsgele
5 dl.vand
 kulør
 salt
 peber
1-2 pk.abrikoser
 portvin
 
Opskrift:
Abrikoserne lægges i blød i portvin i et døgn.

Fasanerne (rensede) fyldes med abrikoserne, syes sammen og brunes og lægges i stegeso. Steges i ovn ved 160 grader C i ca. 3/4-1 time.

Lagen, fløde, fond, bouillon, ribsgele, vand, kulør, salt og peber, det hele varmes godt igennem og jævnes (lidt tyktflydende) hvorefter det overhældes fuglene. Der kan evt. tilsættes et stykke blåskimmelost for at gøre smagen helt vild. Der dryppes lidt ind imellem.

Tips:

Tilbehør : aspagerskartofler





karakterer:
Opskriften er vist 16059 gange,
og udskrevet 483 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-28 18:06:32
Alle tiders ret

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtigt luksus ret