Fasan med abrikoser
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Mogens Schiller Indsendt : Red : |
|
|
Abrikoserne lægges i blød i portvin i et døgn.
Fasanerne (rensede) fyldes med abrikoserne, syes sammen og brunes og lægges i stegeso. Steges i ovn ved 160 grader C i ca. 3/4-1 time. Lagen, fløde, fond, bouillon, ribsgele, vand, kulør, salt og peber, det hele varmes godt igennem og jævnes (lidt tyktflydende) hvorefter det overhældes fuglene. Der kan evt. tilsættes et stykke blåskimmelost for at gøre smagen helt vild. Der dryppes lidt ind imellem. Tips: Tilbehør : aspagerskartofler |
|
Opskriften er vist 16059 gange,
og udskrevet 483 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (33 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-10-28 18:06:32 Alle tiders ret Teaterkatten - 2005-01-01 01:01:01 Rigtigt luksus ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne