Kommentarer
Prikke - 2015-01-03 16:28:41 Udmærket opskrift, men hattene bliver overhovedet ikke slet så store som bagerens - måske knap 1/3!!
- 2014-10-19 22:21:07 hvordan kan man del et æg der stå der skal 0,5 æg hmm.. er det en fejl
Theresa - 2012-03-18 12:31:17 De er super lækkre.. alle elsker dem..:)
jeg fortrekker margarine, til mørdejen..
mor karin - 2011-11-16 10:44:21 de er super gode.bedre end vores bagers, er nødt til at gange op
- 2011-01-16 14:36:46 super opskrift nem, og lige til at gå til, og så smager de skide godt. thombs up her fra:)
Leta - 2010-12-03 16:01:37 Man skal ALDRIG bruge margarine når man bager!!!! ALTID smør, bedre resultat og smag!
I&J - 2010-09-04 21:02:45 Hvordan kan det være at dejen smuldrer når den rulles ud både før og efter den har været på køl i 1 time
Karina - 2010-07-24 19:48:59 Hvis man bruger råmarcipan uden tilsætninger, flyder det ingen steder. Og til Lotte - JA, de kan godt fryses uden chokoladen, men de når sjældent så langt her i huset! ;-)
Kit - 2010-07-24 17:06:06 Min marcipanmasse blev rigtig tynd, så jeg kom en masse flourmelis i også.. Men mine kager er alligevel blevet underlig flade, som om marcipanmassen er smeltet udover.. Men de smager rigtig godt! :)
Lotte - 2010-07-09 16:48:08 Kan de fryses, når de er færdigbagte, uden chokoladen?
Henriette - 2010-04-24 13:05:27 Rigtig rigtig gode og nemme at lave. En 10'er herfra :)
Kasper - 2010-03-10 18:05:56 Hvis det skal være rigtige napoleonshatte skal de ligne en sørøverhat istedet for 3 "hjørner". Lær mere i "Spise med Price"
Rosa - 2009-02-27 14:38:07 bravvvvvvvooooooooooooo
det har virkelig været en sykse
|