Napoleonshatte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 15 stk.
Ingredienser:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
0.5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
100 gram Ren rå marcipan
60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
Energi:
KJ total 9288 (2211 kcal)
KJ pr. stk. 619 (147 kcal)
Vægt ialt 510 gram
Vægt pr. stk. 34 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1821 KJ (433 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 22.1 gram
Kulhydrat 53.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)