Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Basse kage

Basse kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : blueheart

Indsendt :


Basse kage, billede 4 Basse kage, billede 1 Basse kage, billede 2 Basse kage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2.5 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Appelsiner, skallen heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Pynt
25 gram Hasselnøddeflager
   
Opskrift:
mel smør farin blandes godt. tag 1/3 fra til bund. resten blandes med cremefraice æg kanel natron appelsinskal. kom bagepapir i en bradepande (20+30 cm)fordel "bunden" og kom resten ovenpå. pynt med nødder.

Bag i 45 minutter ved 180 grader C alm. ovn. Lad den køle lidt

Tips:

Bunden skal være hård og sprød


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)

Opskriften er vist 107772 gange,
og udskrevet 1672 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 15432 (3674 kcal)
KJ pr. Pers. 1543 (367 kcal)
Vægt ialt 1027 gram
Vægt pr. Pers. 102 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1501 KJ (357 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 16.8 gram
Kulhydrat 48.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maria  -  2016-10-16 20:15:40
Super lækker kage, som også er nem at lave. Kan bestemt anbefales!

Per  -  2009-03-05 20:57:25
Dejen er svær at fordele over bunden. Vi kom dejen i en sprøjtepose og sprøjtede den jævnt ud over dunden, glattede ud med en våd palet, men der skal kun trækkes en vej.

mig selv  -  0000-00-00 00:00:00
jeg har prøvet at skrælle nogle æbler og skåret dem i både og stukket dem ned i kagen og bagt dem med og jeg siger jer at det var mumz :-)