Basse kage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2.5 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Appelsiner, skallen heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Pynt
25 gram Hasselnøddeflager
   
Energi:
KJ total 15432 (3674 kcal)
KJ pr. Pers. 1543 (367 kcal)
Vægt ialt 1027 gram
Vægt pr. Pers. 102 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1501 KJ (357 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 16.8 gram
Kulhydrat 48.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)