Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingebryst i hvidvin

Kyllingebryst i hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ronni

Indsendt :



Ingredienser:
8 stk.kyllingebryst
1200 g.små kartofler
6-8 spsk.smør Lurpak eller Kærgården
500 g.bønner
 fin hakket persille frisk eller tørrede
 lidtlaurbærblade
 Basilikum
3 fedhvidløg
1 citron
 salt
 peber
 oliven olie
1 flaskehvidvin
 
Opskrift:
Start med at tænde ovnen på 200 grader C.

Du skal rive 4 stk. langt folie i stykker, de skal ca. være en god meters penge, læg det dobbelt sammen.

Læg 1 lille håndfuld laurbærblade midt på foliet, derefter en lille håndfuld bønner, læg 2 kyllingefiler oven på bønnerne, drys lidt salt/peber ud på filerne, samt lidt basilikum. hæld lidt oliven olie ud over kyllingen, samt lidt af den frisk pressede citron.

Nu skal foliet lukkes, bøj den lange ende op til den anden, siderne foldes af flere gange så det er helt tæt. Hæld ca. 3 dl hvidvin med i foliet, og luk toppen, lige som siderne, så hvidvinen ikke løber ud. De skal bages i ovnen i ca. 20 min.

Når kyllingen er færdig, så skal den stå at trække i 5 min.


Kog kartoflerne, hæld vandet fra, kom smørret ned til kartoflerne, samt persillen, og rør det rundt, så smør og persillen fordeler sig på alle kartoflerne. Retten er nu klar til at blive spist.

Velbekomme.

Tips:

Jeg har valgt ikke at lave nogen sauce til denne ret, da kartoflerne er vendt i smør/persille. Man kan evt. servere en let salat til, samt flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 15272 gange,
og udskrevet 305 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bon appetit  -  2011-12-30 18:25:11
Kyllingebrystet bliver mørt og får en lækker konsistens, dog smager den ikke af synderligt meget. Beklageligt. Tak for mad.

Ronni  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg glemte at tilføje, i skal komme den knuste hvidløg i kartoflerne.