Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ellys julenøddesteg

Ellys julenøddesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Pia Tripsen

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.malede nøddekerner
250 g.kogte mosede kartofler
 lidtrevet selleri
3 æg
1 revet løg
 urteekstrakt
 salt
 peber
0.5 sveskestykker/tyndtskivede æbler
 
Opskrift:
Nødder, kartofler, selleri, løg, æggeblommer, urteekstrakt og krydderier blandes. Æggehvider piskes stive og vendes forsigtigt i. Halvdelen af massen hældes i smurt rugbrødsform (jeg bruger altså bagepapir!) æbler/svesker lægges i et lag og resten af massen hældes over. drysses med rasp og bages ved 200 grader C i ca. 50 minutter.

Tips:

Serveres med brun sovs, brune og hvide kartofler og rødkål.

God jul!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (50 stemmer)

Opskriften er vist 18187 gange,
og udskrevet 823 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-12-23 17:04:44
urteekstrakten kan erstettes med 1 tsk helt almendelig soya. :D

Birte  -  2007-03-18 15:24:12
Erstatning for urteekstrat?

Mette  -  2006-12-17 19:17:45
Menes der hakkede nødder? Eller skal de males så fint som mel??

Sofie  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor køber man urteekstrakt??

dip  -  2006-12-12 11:34:08
hvor meget urteekstrat skal der bruges og er den fryse egnet

Maria Tripsen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er min mormor's opskrift! alt det min mormor lavede smagte godt ! især hendes frikadeller! mmm. elskede a komme ned til hende og så duftede der altid godt a elly's mad ! julenøddesteg ! prøv den smager perfekt!

Jenny Møberg  -  0000-00-00 00:00:00
Put bagepapir i formem, drys med rasp. læg nøddestegen i formen, og drys stegen med rasp, samt til sidst klatter med smmør fordelt rundt på stegen